TJ 124!!!

Maata näkyvissä: Helsinki-Beijing -lennolta v. 2014.
Nyt se on virallista, eli lennot on ostettu ja lähtö häämöttää! Lennän 17.8.2016 Finnairin iltalennolla, joka saapuu Beijingiin seuraavana aamuna. Tänään on siis jäljellä 124 päivää lähtöön. Apua! Tein myös navigointipalkkiin pienen TJ-laskurin, jota voin sitten hermostuksissani seurata.

Koulun alkamisestahan ei ole vielä tuon taivaallista käryä, ja suurin osa detaileista tulee varmaankin selviämään vasta paikan päällä. Tämänhetkisen tiedon mukaan koulu alkaa suunnilleen elokuun viimeisellä, tai viimeistään syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Meidän koulusta CUEB:iin lähtee myös toinen tyttö, joka aloitti opinnot Haaga-Heliassa minun kanssani samaan aikaan. Tosi kivaa ja lohdullista, että ainakin matkan ensimmäiselle puoliskolle on luvassa vertaistukea... :)

Ennen lähtöä pitäisi vielä täyttää ja postittaa CUEB:in viralliset hakulomakkeet, käydä passikuvissa, anoa viisumi (kunhan ensin osaa päättää, että mikä niistä kymmenestä vaihtoehdosta on se sopiva), ottaa selvää tarvitaanko meiltä terveystodistus verikokeineen (joka sekin on vielä vähän hämärän peitossa), tarpeen vaatiessa anoa uusi passi... Ja sitten tietysti irtisanoa kämppä, pakata kamat, muuttaa ne jonnekin huitsin kukkulaan varastoon, myydä loput tavarat, käydä töissä, nauttia elämästä ja tavata kavereita niin paljon kuin ehtii ja ja ja... Paljon pitäisi vielä tehdä ja 124 päivää tuntuu yhtäkkiä kovin lyhyeltä ajalta. Ja oikeastihan se tulee menemään ihan yhdessä hujauksessa, kun kerran kesäkin on tulossa.

Mutta onneks tää on ihan parasta!!!

You Might Also Like

0 kommenttia

Flickr Images