100 päivää Nepaliin!

Tuskin pysyn housuissani - lennot on nyt ostettu ja hostellit varattu. Kesän matkaan on vain sata päivää! Tässä lyhyt matkasuunnitelma kesän matkakohteista:

3.-13.7.2018 NEPAL
Kuva: bookmundi.com
Lennämme 2.7. Dohan kautta ja saavumme seuraavana päivänä puolenpäivän maissa Kathmanduun. Kathmandussa olisi tarkoitus juhlia hyvän ystäväni hääjuhlaa 11.-12.7. Ennen sitä ehdimme tutustua Kathmanduun, mutta tarkoitus olisi mahdollisesti tehdä päiväretki myös Pokharaan. Tämä on minulle ensimmäinen kerta Nepalissa, ja vinkkejä otetaan vastaan!

13.-30.7.2018 THAIMAA

Bangkokiin saavumme perjantaina ilalla ja viivymme kolme yötä. Sen jälkeen suuntaamme yhdessä Hua Hiniin, jossa yövymme myös kolme yötä. Hung-Yin lento lähtee 19.7. illalla Bangkokista, joten HY palaa yksin Bangkokiin ja itse jatkan soolona kohti Koh Samuita, jossa viivyn ruhtinaalliset 9 yötä. Heinäkuussa suurimmassa osassa Thaimaata on monsuunikausi, jonka takia valitsin lopulta kohteekseni Koh Samuin. Siellä pahimman sadekauden pitäisi alkaa vasta syyskuussa. Thaimaasta kaipaan vaan rantalöhöilyä, lomailua ja aurinkoa, joten uskon Koh Samuin lähisaarineen vastaavaan hyvin odotuksiani. Thaimaassakaan en ole aiemmin ollut.

30.7.-2.9.2018 TAIWAN

Tämä on toinen matkani Taiwaniin, enkä voisi olla enemmän innoissani! Kaiken muun hyvän lisäksi saan vieläpä nauttia tämän ihanan maan antimista jopa kokonaisen kuukauden! Hung-Yi on kotoisin Taichungista (josta ylläoleva kuvakin on napattu), ja siellä olisi ainakin tarkoitus viettää jonkun aikaa. Aiomme lisäksi majailla Taipeissa, joka on HY:n yliopistokaupunki sekä matkustaa ainakin Etelä-Taiwaniin, jossa en itse ole vielä käynyt. Etelässä odottavat muun muassa henkeäsalpaavat merimaisemat Kaohsiungissa ja Kentingissä.

2.9. lennän vielä takaisin Bangkokiin, josta minulla on paluulento Suomeen seuraavana päivänä.

Tuskin maltan odottaa!

You Might Also Like

0 kommenttia

Flickr Images